Samsung Jungfrau Black WiFi iti permite controlarea aerului conditionat prin telefonul mobil

Vara se apropie cu pasi repezi! De astazi iti poti controla aerul conditionat din casa si prin wireless cu ajutorul smartphone-ului.

Samsung Electronics anunta noul Jungfrau Black din Seria K, ce încorporează de acum conectivitate WiFi, ce permite controlul cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil. Cu pași tot mai repezi, ne apropiem de era casei inteligente. Google Android si-a anuntat inca de anul trecut (Google I/O 2011) intentiile de a dota aparatura electro-casnica cu un sistem Android ce va putea fi foarte usor controlat cu ajutorul telefonului mobil.

Samsung Jungfrau Black este de asemenea dotat cu funcţia Double Saving se reduce consumul de energie cu până la 80%, iar funcția Double Cleaning pune la dispoziție un filtru Full HD şi un generator de ioni, denumit S-Plasma.

K Series (Jungfrau Black) este disponibil la preţul recomandat de 3799 RON pentru versiunea cu o capacitate de 9000 (Răcire Btu/oră), respectiv de 3999 RON pentru cel cu o capacitate de 12000 (Răcire Btu/oră).

Pentru mai multe detalii despre acest produs cititi comunicatul de presa atasat acestui articol.

 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *