Primele imagini oficiale cu accesoriile pentru Samsung GALAXY S3

Au trecut deja 9 zile de la lansarea oficiala a smartphone-ului Samsung GALAXY S3 si pana astazi nu stiam prea multe despre accesoriile ce vor acompania acest nou telefon din seria S. Nu-i nimic  astazi au aparut imaginile oficiale de presa pentru toate aceste accesorii cat si ceva informatii despre ele.

Gama de accesorii cuprinde un stylus similar cu S-Pen-ul lui GALAXY Note care va purta denumirea de C-Pen si bineinteles ca va fi ceva mai gros asta si pentru ca nu poate vi atasat telefonului SGS III. Un alt accesoriu interesant este dock-ul multimedia sau Wi-Fi Display Hub-ul ce ne permite sa transmitem video in format HD de pe telefon pe TV sau pe alte dispozitive si nu in ultimul rand husa din piele ce se potriveste perfect cu varianta GALAXY SIII de culoare albastra si care cred ca se asorteaza destul de bine si cu modelul pe alb.

Cam astea sunt accesoriile ce vor fi disponibile cu cel putin 1 sau 2 saptamani inainte de lansarea telefonului la operatorii de telefonie mobila din toata lumea (in jur de 15-20 Mai). Ar mai fi un amanunt, se zvoneste ca din toamna Samsung va lansa si un incarcator wireless pentru GALAXY S3.

sursa PocketDroid

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.