Samsung anunta Omnia M un smartphone cu Windows Phone

Samsung a anuntat astazi de dimineata noul smartphone Omnia M (GT-I8350), un terminal ce ruleaza sistemul de operare Windows Phone, telefon creat special pentru divertisment si socializare. Samsung Omnia M va fi disponobil in Europa, iar pe parcurs va ajunge si pe celalalte continente.

Samsung GT-I8350 are un ecran Super AMOLED cu diagonala de 4 inci, vine echipat cu un procesor de 1GHz si 384MB RAM, ruleaza sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango. Pe partea din spate are o camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, iar in fata vine cu o camera VGA pentru Skype, Google+ sau Yahoo Messenger. Bateria are o capacitate de 1500 mAh, vine cu WiFi, HSDPA, Bluetooth si 4GB de ROM (memorie interna a telefonului).

Pe partea de software, acest telefon vine cu Family Story, o aplicatie ce permite sharing-ul intre membrii familiei, ChatON serviciul de chat al celor de la Samsung (similar cu Blackberry Messenger), AllShare, Smart DJ si servicii de la Microsoft ca si SkyDrive (Cloud storage) sau Xbox.

Deocamdata Samsung nu a dorit sa dezvaluie pretul telefonului si nici o data la care va fi lansat pe piata.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.