GeForce GTX 670 nu suporta 4-way SLI, poate doar cu un viitor update de driver

Desi oficialii NVIDIA sustineau ca GTX 670 nu are cum sa nu suporte 4-way SLI din moment ce se bazeaza pe acelasi GPU ca si GTX 680, in realitate lucrurile nu sunt atat de roz.

Astfel ca, dupa lansarea placii, unele site-uri care au avut la indemana patru astfel de palci pentru a se putea juca cu ele si a posta rezultatele unor configuratii 4-way SLI, mai mult de dragul stiintei, au constatat cu stupefiere ca nu pot reusi deloc.

In mod aparent, NVIDIA a scris in ultimul moment unor publicatii tehnologice, cum ar fi PC Perspective, inainte de lansarea GeForce GTX 670, spunandu-le ca GPU-ul nu suporta 4-way SLI.

PC Perspective a scris inapoi un email catre NVIDIA, intreband de ce aceasta miscare de a priva placa de 4-way SLI, invocand similaritatile intre GTX 680 si GTX 670.

NVIDIA a anuntat o schimbare de planuri, in sensul ca va oferi suport pentru 4-way SLI pentru GeForce GTX 670, intr-un viitor driver. NVIDIA a realizat ca acesta nu era tocmai cel mai bun lucru pe care puteau sa-l faca, sa priveze placa GTX 670 de suportul 4-way SLI.

Sa speram ca problema ramane una de interes, macar pana viitorul driver devine realitate.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *