Facebook se pregateste de un nou val de achizitii si lansari

Reteaua de socializare Facebook este din nou in centrul atentiei dupa fiascoul de la lansarea pe bursa, unde foarte multi investitori au pierdut sume importante de bani. De aceasta data se zvoneste ca patronul companiei Mark Zuckerberg se gandeste serios sa achizitioneze compania ce dezvolta browserul Opera pentru a oferi utilizatorilor retelei propriul browser. Si mai mult Zuckerberg pare sa isi doreasca fabricarea unui nou smartphone dedicat special pentru Facebook.

Am vazut in trecut 1 ba chiar 2 astfel de telefoanele cu buton dedicat pentru Facebook, unul din ele a fost produs de compania taivaneza – HTC.

Ultimele zvonuri spun ca cei de la Facebook lucreaza in stransa legatura cu o parte din inginerii ce au ajutat la dezvoltarea iPhone-ului creat de Apple. Nu se stie ce sistem de operare va avea noul telefon sau daca acesta va fi intradevar fabricat pentru a fi lansat la nivel global. Multe astfel de telefoane prototip raman doar la stadiu de protitip si nimic mai mult.

Voi ce parere aveti, credeti ca vom trai sa vedem primul telefon dedicat Facebook si daca da ati fi curiosi sa va procurati unul?

Gearbest Super Sept Sales Party $1,000,000 Coupon Rain promotion
Gearbest Top Bestsellers: Up to 50% OFF promotion

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *