Samsung GALAXY S III de astazi oficial si in Romania. Nu ratati promotia GALAXY S3 voucher de 100 Euro pentru primi 100 vizitatori ai magazinului Samsung Electronics

6-galaxy-s-iii_s-beam_music-sharing_w

Samsung anunta disponibilitatea noului smartphone GALAXY S III pe piata din Romania la toti partenerii oficiali Samsung Electronics. Telefonul poate vi achiziţionat cu o reducere de 100 de euro, în cadrul unei promoții desfășurate pe 1 şi 2 iunie 2012. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in aceasta promotie si/sau sa fi prezent începând cu vineri, 1 iunie, ora 19:00, pe insula Samsung din Băneasa Shopping City unde primii 100 de vizitatori vor primi cate un voucher de reducere în valoare de 100 de euro (la un curs de schimb de 4.5 RON/ EUR), care poate fi folosit la achiziționarea unui GALAXY S III în magazinele partenere din centrul comercial.

Începând din 1 iunie consumatorii din România au la dispoziție unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului. În același timp,oferim posibilitatea primilor cumpărători, care se vor înscrie în această promoţie, să achiziţioneze Galaxy S III cu 100 de euro mai puţin”, a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Mai multe detalii se găsesc în regulamentul oficial al promoției, pe pagina de Facebook Samsung Mobile România.

 

1 Comment

  1. Pingback: Samsung GALAXY Note 10.1 confirmat cu noul procesor Exynos 4 Quad la 1.4GHz | Gadget Talk Romania

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *