Facebook si-a deschis propriul App store la mijlocul acestei saptamani

Facebook a anuntat la mijlocul acestei saptamanii lansarea oficiala a propriului App store, market ce se va concentra pe aplicatiile de Facebook. Acuma o sa ma intrebati de ce si-ar deschide compania un astfel de store daca aplicatiile sunt deja disponibile in reteaua de socializare, care ar fi scopul lui.

Ei bine, intr-un interviu acordat site-ului PCMAg, directorul de development – Douglas Purdy a declarat ca Facebook App Center ar urma sa furnizeze celei mai mari retele de socializare la nivel global, mai multe informatii despre utilizatorii sai, ce pot fi folosite pentru a imbunatati sistemul de reclame oferite in prezent.

Practic compania se pregateste sa ne “spioneze,”  placerile in materie de jocuri si aplicatii pe Facebook pentru a ne putea bombarda cu reclame strict pe domeniul nostru de activitate. Primul exemplu care imi trece prin cap este urmatorul daca suntem pasionati de sport si in special de fotbal, Facebook ne va afisa reclame targetate pe domeniul acesta pentru a mari eficienta reclamelor pe care le vizualizam atunci cand folosim Facebook.

Deocamdata noul Facebook App Center poate fi accesat doar de utilizatorii din Statele Unite, pentru o perioada de timp in care store-ul va fi testat urmand ca mai apoi sa fie disponibil si pe alte continente de pe glob. Pentru mai multe detalii cititi ghidul si tutorialul App Center.

sursa Facebook

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x