Umbrela Vodafone te fereste de ploaie, dar iti si incarca si mareste semnalul telefonului mobil

Iata solutia perfecta atunci cand mergem la un concert in aer liber si ramanem fara baterie la telefonul mobil, nu avem semnal sau incepe sa ploua. Vodafone UK a anuntat pe blog-ul sau un proiect denumit “Umbrela Booster Brolly” la care lucreaza profesor doctor universitar Kenneth Tong de la University College din Londra.

Umbrela Booster Brolly este prevazuta cu o antenă integrată şi cu o “priză” USB de reîncărcare dar si cu 12 panouri cu celule foto-sensibile ce acumuleaza energia solara atat cat sa iti poti incarca telefonul mobil atunci cand nu mai ai baterie. Deasemenea daca va aflati intr-o zona cu semnal redus, aceasta umbrela iti poate imbunatati semnalul retelei prin antena incorporata in scheletul acesteia.

Prototipul are o greutate de 800 de grame si va fi prezentat luna aceasta la Isle Of Wight Festival. Vodafone se gandeste serios sa investeasca in acest proiect daca umbrela se va bucura de succesul scontat.

Compania nu a dezvaluit nici un detaliu in legatura cu pretul umbrelei Booster Brolly. Mai multe detalii puteti daca da-ti click pe sursa articolului.

sursa  

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *