HTC lanseaza tehnologia HTC Connect

HTC, unul din principalii producători de smartphone-uri atat Android cat si Windows Phone la nivel mondial, a anunțat astazi lansarea programului HTC Connect, o solutie care asigura conectivitatea unitara intre dispozitivele HTC si aparatura electronica a utilizatorilor.

HTC Connect se va traduce printr-o calitate superioara a continutului redat atat audio cat si video, prin posibilitatea trimiterii de fisiere de pe telefoanele HTC catre gadget-urile electronice compatibile, aflate in casele sau masinile oamenilor, prin intermediu conexiunii WiFi (wireless).

Compania Pioneer Electronics este primul partener ce va aduce certificarea HTC Connect pe piață de electronice. HTC Connect va fi promovată ca fiind parte a gamei Pioneer de recievere și difuzoare wireless audio/video compatibile cu sistemul DLNA, oferind o experiență de redare și control audio unitare.

Iata ce a de declara Russ Johnston, vice președintele executiv al Home Electronics Division, Pioneer Electronics:

 “Suntem încântați să lucrăm cu HTC în cadrul acestei importante evoluții a tehnologiei audio care se potrivește perfect Pioneer, dar și interesului nostru de a crea o simbioză între segmentul smartphone și produsele de divertisment pentru acasă. Utilizarea telefoanelor smartphone ca principală sursă de conținut redat acasă este o tendință care câștigă tot mai mulți adepți, iar HTC oferă o soluție așteptată și dorită de un segment important al pieței, aflat în continuă creștere.”

Pentru mai multe detalii tehnice mai jos puteti citi in intregime comunicatul de presa al companiei.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *