GALAXY Nexus si GALAXY Tab 10.1 interzise de la vanzare in Statele Unite

Apple se lupta intens pe toate continetnele cu marea majoritate a producatorilor de gadget-uri ce au la baza sistemul de operare Android al celor de la Google.

In aceste zile Apple intr-un proces intentat celor de la Google in care GALAXY Nexus ar fi incalcat anumite brevete de inventie detinute de compania cu sediul la Copertino, ar fi castigat in tribunal, fapt pentru care Google a fost nevoit sa scoata imediat de la vanzare primul telefon din lume cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich lansat in luna noiembrie, anul trecut.

Google impreuna cu Samsung cauta in acest moment solutii pentru a evita aceste brevet de inventie detinute de Apple pe partea de software, pentru a putea redistribui smartphone-ul GALAXY Nexus in cel mai scurt timp posibil.

Apple a mai primit o veste pozitiva intr-un alt proces in care se lupta cu Samsung asupra distribuiri tabletei GALAXY Tab 10.1″ pe teritoriul Statelor Unite. Si acest produs a fost retras de la de la vanzare.

Intr-un al treilea proces intentat celor de la HTC pentru brevetul de invetie referitor la sistemul de deblocare a telefoanelor HTC si anume pentru functia “swipe to unlock,” Apple a pierdut.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *