Capcom a deschis primul restaurant cu tematica Resident Evil in Tokio

Nu o sa va vina sa credeti ce le-a mai trecut prin cap celor de la Capcom. Compania japoneza ce detine drepturile asupra francizei Resident Evil, si-a deschis la finalul acestei saptamani primul restaurant avand ca tematica chiar Resident Evil si caracterele (zombii) acestui joc.

Restaurantul ce poarta numele Resident Evil Cafe & Grill a fost deschis vineri 13 iulie in Shibuya din Tokio, Japonia.

Clientii acestui restaurant inedit pot comanda diferite feluri de mancare cu tematica Resident Evil, pot admira recuzita ce a fost montata in interiorul restaurantului si mai pot admira fete (animatoare) dansand.

Dar poate piesa de rezistenta a restaurantului o reprezinta statuia in marime naturala ce il reprezinta pe personajul Tyrant creat de compania Toei. Folosindu-se de tehnologia de proiectare 3D, Tyrant prinde viata din cand in cand in incercarea de a “speria” oamenii.

Din pacate restaurantul celor de la Capcom nu va fi deschis decat pe o perioada limitata de un an de zile asa ca daca sunteti fanii acestui joc si tineti neaparat sa luati masa intr-un asemenea local aveti un an de zile la dispozitie sa va rezervati bilete de avion pentru Tokio.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *