Capcom a deschis primul restaurant cu tematica Resident Evil in Tokio

Nu o sa va vina sa credeti ce le-a mai trecut prin cap celor de la Capcom. Compania japoneza ce detine drepturile asupra francizei Resident Evil, si-a deschis la finalul acestei saptamani primul restaurant avand ca tematica chiar Resident Evil si caracterele (zombii) acestui joc.

Restaurantul ce poarta numele Resident Evil Cafe & Grill a fost deschis vineri 13 iulie in Shibuya din Tokio, Japonia.

Clientii acestui restaurant inedit pot comanda diferite feluri de mancare cu tematica Resident Evil, pot admira recuzita ce a fost montata in interiorul restaurantului si mai pot admira fete (animatoare) dansand.

Dar poate piesa de rezistenta a restaurantului o reprezinta statuia in marime naturala ce il reprezinta pe personajul Tyrant creat de compania Toei. Folosindu-se de tehnologia de proiectare 3D, Tyrant prinde viata din cand in cand in incercarea de a “speria” oamenii.

Din pacate restaurantul celor de la Capcom nu va fi deschis decat pe o perioada limitata de un an de zile asa ca daca sunteti fanii acestui joc si tineti neaparat sa luati masa intr-un asemenea local aveti un an de zile la dispozitie sa va rezervati bilete de avion pentru Tokio.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *