Vodafone isi extinde oferta de WiFi gratuit in alte 80 de zone din 26 de orase din tara

Incepand de astazi Vodafone ofera utilizatorilor acces gratuit la internet, printr-o retea nationala Wi-Fi ce se intinde pe 80 de zone din 26 de orase din tara. Accesul la reteaua nationala wireless a celor de la Vodafone este gratuit, astfel vor beneficia de aceste servicii, atat proprii clienti, dar si cei conectati la alte retele (Orange, Cosmote, RDS&RCS), care detin telefoane mobile cu conectivitate WiFi.

Directorul de Data si Marketing al Vodafone Romania, domnul Dragos Chivu, a declarat ca „ne dorim sa fim in permanenta aproape de utilizatori si am decis sa extindem acoperirea teritoriala cu puncte de acces la Internet prin Wi-Fi, de la litoralul romanesc, pana la cele mai frecventate zone din tara, in perioada vacantelor de vara. Procesul de acoperire va continua, deoarece vrem sa oferim tuturor utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile Vodafone si de a experimenta variatele aplicatii pentru mobil pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, disponibile oriunde si oricand, prin reteaua noastra de date.”

In aceasta etapa de extindere a acoperirii Wi-Fi, Vodafone Romania a instalat puncte de conectare la internet in urmatoarele orase: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cavnic, Cluj-Napoca, Constanta, Costinesti, Fagaras, Focsani, Galati, Iasi, Mamaia, Medgidia, Oradea, Ploiesti, Piatra Neamt, Sibiu, Sighisoara, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Targoviste si Tunari.

In Bucuresti, printre zonele in care Vodafone a instalat puncte de acces gratuit la Internet prin Wi-Fi, se numara si in Plaza Romania si Sala Polivalenta.

Pentru mai multe detalii despre reteau nationala WiFi Vodafone Romania, va rog sa cititi comunicatul de presa.

 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *