Stiri

Solutie pentru ca Flash Player-ul sa functioneze pe Nexus 7, GALAXY Nexus cu Android 4.1

Dupa cum bine stiti, Google a lansat la finele lunii iunie noua versiune de Android 4.1 (Jelly Bean) si odata cu lansarea acestei noi versiuni a anuntat si terminalele ce urmeaza (unele au primit deja) sa primeasca upgrade la noul sistem.

GALAXY Nexus este primul telefon din lume, care a primit upgrade la Android 4.1, urmat la doar cateva zile de Nexus S, urmand ca spre finalul acestei luni sa primeasca acelasi software update si tableta Motorola Xoom (chiar daca nu face parte din familia Nexus).

Adobe a hotarat recent sa renunte la a mai oferi suport pentru Flash Player incepand cu Android 4.1, ceea ce creaza oarece neplaceri in randul utilizatorilor. Daca nu ati gasit inca solutia pentru a putea accesa site-uri ce contin Flash, avem solutia.

Desi noi inca nu am apucat sa testam aceasta solutie, se pare ca Adobe Flash Player-ul pentru Ice Cream Sandwich versiunea 11.1.115.12 este compatibil cu Android 4.1 si terminalele Nexus 7 si GALAXY Nexus. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati APK din linkul nostru sursa si sa il instalati. E posibil sa functioneze si pe Nexus S. Daca reusiti sa incarcati continut Flash prin aceasta metoda va rugam sa ne lasati un comentariu in care sa ne dati si cateva detalii.

sursa PocketDroid 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!