Vodafone a deschis un super magazin in centrul AFI Palace din Bucuresti

Astazi, 26 iulie Vodafone Romania a deschis oficial portile noului magazin – Vodafone Experience Store, amplasat in centrul AFI Palace din Cotroceni, Bucuresti, magazin ce se intinde pe o suprafata totala de 500 de metri patrati. Acest super magazin este cel mai mare din tara ca suprafata, detinut de operatorul de telefonie mobila.

Vodafone Experience Store iese din tiparul standard al magazinelor Vodafone, deoarece este predominat de un aer high-tech, datorita numarului mare de standuri cu terminale: telefoane, tablete si  desktop PC-uri, expuse in magazin. O alta invoatie sunt cele 20 de proiectoare amplasate pe toata suprafata magazinului, ce redau (proiecteaza) tot felul de imagini pe peretii Experience Store.

Vodafone mai ofera si un spatiu de joaca pentru cei mici tot in incinta magazinului, astfel incat clientii magazinului isi poata rezolva diferitele probleme in liniste, in timp ce copii se pot juca in voie. Tot in incinta magazinului, clientii beneficiaza de internet gratuit prin wireless, la o viteza de 42Mbps.

Compania Vodafone a investit jumatate de milion de euro in acest magazin, de amenajarea caruia sa ocupat Trans Form, o companie de arhitectura din Cluj Napoca, care a amenajat si celalalte 91 de magazine din reteaua Vodafone Romania.

sursa foto: Vodafone Romania

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *