Noi imagini cu prima tableta Sony Xperia

Pe data de 31 iulie au aparut online primele detalii si imagini cu prima tableta pe care Sony o va lansa sub brand-ul Xperia ce va purta numele de Sony Xperia Tablet. Astazi au aparut alte trei imagini de presa ce ne arata noua tableta Xperia in toata splendoarea ei, cu un design oarecum similar cu tableta Sony Tablet S dar cu 40% mai subtire.

Aceste noi imagini sugereaza ca tableta Xperia va veni cu interfata grafica Timescape UI, care pana acuma a fost folosita doar la telefoanele Xperia. Probabil este o versiune mai noua, modificata special pentru a se incadra in rezolutia tabletei. Din aceste trei imagini putem observa carcasa metalica cu benzi din material plastic.

Tableta Sony Xperia cantareste 570 de grame, vine cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, are un ecran cu diagonala de 9.4″ si o rezolutie de 1280 x 800 pixeli. Tableta este echipata cu chipset-ul quad-core de 1.5GHz Nvidia Tegra 3, are o camera de 8MP si una 1MP in fata pentru video chat si o baterie de 6000 mAh.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.