AccesoriiStiriTech

Logitech a lansat tastatura lavabila Logitech Washable Keyboard K310

Majoritatea tastaturilor de pe piata nu sunt lavabile, asa nu-ti vine sa torni apa pe ele ori de cate ori rastorni cafeaua pe taste (nu mai zic de firmiturile care curg din tastatura odata ce o scuturi).

Logitech Washable Keyboard K310 rezolva problema, aceasta putand fi scufundata pana la 28 cm adancime in chiuveta de la bucatarie. Tastele cu caractere sunt printate cu laser si vopsite cu tehnolohia UV si asigura ca literele nu se vor disipa de-a lungul timpului.

Aceasta tastatura va puate fi achizitionata in Europa incepand cu luna octombrie la un pret recomandat de Logitech de 30 euro. Mai multe detalii despre tastatura Logitech Washable K310 puteti citi in comunicatul de presa de mai jos.

[showhide]

Logitech lansează tastatura lavabilă

Apa și praful nu sunt o primejdie pentru noua tastatură Logitech Washable K310

NEWARK, California – 22 august 2012 – Logitech a lansat Logitech Washable Keyboard K310. De la o ușoară prăfuire până la o spălare în chiuveta bucătăriei, tastatura se curăță și se usucă ușor. Este concepută pentru a oferi o experiență de tastare confortabilă, cu ajutorul unui layout familiar și a unui profil subțire și atrăgător.

Logitech Washable Keyboard K310 poate fi spălată cu mâna oricând dorești și poate fi scufundată (cu excepția cablului USB) la o adâncime de până la 28 cm. Micile găuri pentru scurgere de pe spatele tastaturii permit uscarea rapidă în timp ce tastele de bază, printate cu laser și vopsite prin tehnologia UV, asigură ca literele să nu se disipeze în timpul spălării. În plus, tastele pot rezista până la cinci milioane de tastări.

“Am experimentat cu toții acele momente de panică atunci când o cană de cafea sau de suc s-a revărsat peste tastatură,” a precizat Sophie Le Guen, director al diviziei de mouși și tastaturi în cadrul Logitech. “Indiferent de cât de grijuliu ești, accidente de acest fel se vor tot întâmpla, așa că Logitech a conceput Washable Keyboard K310 care funcționează ca nouă, după fiecare mic incident.”

Durabil și confortabil, design-ul contemporan al tastaturii completează atât calculatorul cât și biroul. Tastatura dispune de taste F și un number pad și este compatibilă cu Windows® XP, Windows Vista® și Windows® 7. Cu cele 12 taste de interes poți accesa cele mai populare aplicații printr-o singură apăsare: Internet-ul, mail-ul, jocurile, volumul și multe altele. Tastatura nu necesită o instalare adițională, trebuie doar conectată iar aceasta va funcționa.

Preț și disponibilitate

Logitech Washable Keyboard K310 va fi disponibilă în Europa începând cu luna octombrie 2012 la un preț recomandat de 29,99 Euro.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!