Canon lanseaza programul Canon Professional Services (CPS) si doua modele noi de camere video din gama Cinema EOS in Romania

Canon a lansat, astazi, pe piata de la noi, Canon Professional Services (CPS), un program complet gratuit, pe baza de inregistrare, ce ofera fotografilor si operatorilor video profesionisti ce folosesc echipamente Canon acces exclusiv la o serie de beneficii din partea companiei.

Odata cu lansarea noului servivicu CPS gratuit, Canon a mai anuntat si doua modele din gama Cinema EOS Sytem si anume EOS C100 si EOS C500, doua camere video profesionale si compacte cu obiective interschimbabile, special create pentru cameramanii independenti.

C100 combina calitatea imaginii cu un design cu pana la 15% mai redus fata de modelul anterior C300. Vine cu un senzor CMOS Super 35mm de 8,3MP cu filtru Bayer. Iar EOS C500 este o camera digitală capabila de rezolutii 4K (4.096×2.160 pixeli), proiectata pentru filme si productii video digitale de inalta rezolutie, ce permite capturi RAW pe care le poate inregistra pe echipamente externe.

Pentru mai multe detalii despre modelele Canon C100 si C500, accesati comunicatul de presa atasat acestui articol ceva mai jos.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *