Noua gama de dispozitive audio Logitech UE compatibile cu Apple iPhone, iPad si iPod Touch

Logitech UE lanseaza o noua gama de dispozitive audio compatibile cu Apple iPhone, Apple iPad si Apple iPod Touch. Performantele de sunet ale celebrelor monitoare in-ear marca Ultimate Earseste transferata si la dispozitivele realizate in colaborare cu Logitech, deci vom avea sunet si design de cea mai buna calitate.

Noua gama include casti, boxe wireless (fara fir) si un smart radio: Logitech UE Boombox, Logitech UE Mobile Boombox, Logitech UE Smart Radio, Logitech UE 900, Logitech UE 9000 Headphones, Logitech UE 6000 Headphones, Logitech UE 4000 Headphones.

“Pasionații de muzică din ziua de azi ascultă muzica oriunde se duc, o poartă pe tabletă sau smartphone,” a precizat Rory Dooley, senior vice pre;edinte al diviziei de musică în cadrul Logitech.

”Dar indiferent unde alegi să stochezi sau să ai acces la muzica preferată, această gamă este cea mai bună soluție pentru a o experimenta. Fie că vrei ca melodia preferată să te cuprindă total, fie vrei să împărtășești muzica cu prieteni sau să descoperi albume noi, Logitech UE este cea mai bună alegere,” a mai adaugat domnul Dooley.

Noile dispozitive audio vor fi disponibile in Europa incepand cu luna septembrie a acestui an. Alte detalii despre aceste produse gasiti atasate in comunicatul de presa de mai jos.

 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *