ATENTIE: Jucatorii de Counter Strike Global Offensive expusi la o noua escrocherie online cu chei de inregistrare “gratuite”

O noua escrocherie online vizeaza de aceasta data jucatorii de Counter Strike – Global Offensive, anunta compania romaneasca de antivirus Bitdefender. Lansat abia de o saptamna de Valve Corporation, jocul a si atras deja atentia escrocilor virtuali.

“In lipsa unei metode de evitare a protectiei comerciale cu cheie de inregistrare, atacatorii au incercat sa-i pacaleasca pe impatimitii jocului promitandu-le 500 de astfel de numere de inregistrare gratuite, disponibile pe un website fals (o clona a paginii Gamekeyz) site folosit cu incredere de foarte multi fani ai jocurilor online.”

“Pentru a primi seria de inregistrare promisa jucatorii sunt directionati către o pagina de sondaj sau catre site-uri care vand aplicatii si servicii cu suprataxa pentru mobile, dupa care li se cere sa dezvaluie o serie de informatii personale. Jucatorul nu va primi insa nici o cheie de acces dupa introducerea informatiilor personale solicitate.”

Mare atentie la acest tip de frauda online!!!! Pentru alte detalii in legatura cu acest tip de tentative de fraude pe internet puteti citi in comunicatul de presa al Bitdefender atasat la acest articol.

 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *