Noua serie Nokia Lumia cu suport pentru incarcare wireless, tehnologie Pureview si noua casca Bluetooth (Luna)

Desi in ultima perioada de timp, nu a stat prea bine din punct de vedere financiar, Nokia se lupta din greu pentru a razbate pe o piata a telefoniei mobile, ce se afla in continua schimbare, sperand ca noua gama de deviceuri Lumia (ce au iesit la suprafata in cateva imagini la inceputul lunii august), cu noul sistem de operare Windows Phone 8 de la Microsoft (ce vor fi lansate pe data de 5 septembrie in Statele Unite) sa ii aduca un profit suficient de mare care sa ofere companiei finlandeze o stabilitate financiara in urmatoarea perioada.

De curand am aflat cateva detalii despre seria Lumia si viitoarele smartphone-uri ce vor fi incluse in aceasta gama acompaniate de cateva imagini cu respectivele terminale. Printre acestea se numara si Nokia Lumia 920 Pureview, un smartphone high-end ce va fi varful seriei Lumia.

Astazi au aparut alte cateva imagini publicate de aceiasi sursa, unde vedem ambele modele – Nokia Lumia 920 Pureview, cat si Nokia Lumia 820, beneficind de incarcare wireless (vezi foto 2), ceea ce este o noutate in acest segment de piata.

In plus mai vedem si o casca Bluetooth neanuntata deocamdata, care banuim ca este noul model de Blutooth Luna (vezi prima imagine sus).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *