Apple pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru evenimentul iPhone 5 de pe 12 septembrie

Cred ca nimeni nu mai are nici un dubiu, in prvinta faptului ca, Apple va lansa dupa aproape un an de zile, noua generatie de iPhone, model ce va purta pana la urma numele – iPhone 5 (sa speculat ca ar putea primi un nume la fel de sec ca “noul iPad,” devenind “noul iPhone”).

Din ce vedem in imaginile surprinse de Andrew Stern (un tipster pentru 9to5Mac) la finalul saptamanii trecute, in fata cladirii Yerba Buena Center din San Francisco (locatia lansarii iPhone 5), muncitorii fac ultimele pregatiri pentru marele eveniment ce are loc miercuri, 12 septembrie.

In plus, compania de curierat rapid FedEx si-a anuntat toti angajatii printr-o notificare ca, intre 21 si 24 septembrie (data la care Apple urmeaza sa inceapa comercializarea iPhone 5), vor avea un val foarte mare de comenzi de procesat, fapt pentru care au nevoie de toti angajatii sa fie prezenti la locul de munca pentru a face fata acestui val. Este de asteptat ca, Apple sa vinda numai putin de 5 pana 8 milioane de terminale iPhone 5 doar in prima saptamana de la lansarea oficiala.

Care ar fi cele mai interesante functii, pe care vi le-ati dori pe noul Apple iPhone 5?

sursa 9to5Mac; MacRumors

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *