HTC 8X si HTC 8S noile telefoane cu Windows Phone 8

In urma cu cateva minute intr-un eveniment sustinut la New York, HTC in parteneriat cu Microsoft au anuntat noile modele de smartphoneHTC 8X si HTC 8S (8 vine de la Windows Phone 8 iar X si S este similar cu One X si One S). Asa cum v-am promis in urma cu cateva ore, iata detalile noilor telefoane HTC cu Windows Phone 8.

“Perechea pe care o fac noile terminale HTC Windows Phone 8X şi 8S cu brandul nostru este un pas extrem de important pentru ambele companii. Împreună, oferim consumatorilor o opțiune clară şi o experienţă cu adevărat unică. Sunt foarte încântat că parteneriatul de lungă durată cu HTC trece la nivelul următor,” a declarat Steve Ballmer, CEO Microsoft.

“Am fost inspiraţi de Windows Phone 8 să creăm un smartphone nou ce oferă platformei designul emblematic şi personalitatea pe care o merită.   Este clar că Windows Phone a devenit unul dintre ecosistemele mobile de top, ce concurează umăr la umăr cu orice alte platforme mobile,” a declarat Peter Chou, CEO HTC Corporation.

HTC 8X cu Windows Phone 8 este smartphone-ul high-end similar lui HTC One X. Device-ul vine cu un ecran Gorilla Glass 720p HD cu diagonala de 4.3 inch si o rezolutie de 1280×720, procesor  dual-core Qualcomm S4 1.5 GHz cu 1GB de RAM, 16GB memorie interna (nu are slot microSD), tehnologie Beats Audio, o camera de 8MP pe partea din spate capabila sa redea si sa inregistreze video la1080p HD si una de 2MP in fata ce poate inregistra video la 1080p HD.

Modelul HTC 8X masoara 10 mm in grosime, cantareste 130 de grame, este dotat cu tehnologie NFC si are o baterie de 1800 mAh.

HTC 8S cu Windows Phone 8 este modelul de smartphone similar lui HTC One S (mid-range)  ce vine cu un ecran Super LCD cu sticla Gorilla Glass de 4 inci WVGA, cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli, are un procesor dual-core tot de la Qualcomm S4 de 1 GHz cu 512MB de RAM, 4GB memorie interna ce poate fi extinsa datorita slotului microSD, tehnologie Beats Audio, o camera de 5MP cu un buton dedicat, capabila sa inregistreze videoclipuri la 720p HD.

Modelul HTC 8S masoara tot 10 mm in grosime, cantarind ceva mai putin doar 113 grame, vine cu o baterie de 1700 mAh.

Deocamdata nu se stie pretul la care cele doua modele vor fi comercializate incepand din luna noiembrie. Mai multe detalii puteti afla din comunicatul de presa atasat mai jos.

httpvh://youtu.be/xapZwpLwUHI

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *