Noul notebook Samsung Seria 9 acum si in Romania la 5.700 lei

Gadget Talk Youtube

Samsung a redefinit termenul subtire atunci cand a prezentat in cadrul CES 2012 la Las Vegas, noile notebook-uri Seria 9, aducand o adevarata inovatie pe segmentul notebook-urilor premium.  De astazi noua Serie 9 este disponibila si in Romania pentru utilizatorii care isi doresc un produs de ultima generatie, de cea mai inalta calitate.

Design-ul unic si tehnologia de top implementata de Samsung in noile notebook-uri Seria 9, devine un punct de referinta pe acest segment premium. Componentele de dimensiuni foarte mici au fost ajustate pentru a putea sa incapa perfect in noua carcasa inovatoare a notebook-ului, fara ai compromite performanta.

Seria 9 masoara 14.9 mm in grosime si cantareste doar 1.59 kilograme, ceea ce il face sa fie cu aproximativ 50% mai compact decat oricare alt laptop cu ecranul de 15 inci. Acesta serie este echipata cu generatia a treia de procesoare Intel Core, precum si memorie RAM de 4GB/8GB. In materie de stocare Seria 9 vine cu doua variante una de 128GB si una de 256GB. Notebook-ul este dotat cu tehnologie Samsung Fast Boot, o inovatie ce il face sa booteze in 9.8 secunde de la pornire. Bateria noului notebook este o alta inovatiei Samsung, avand o durata de viata de pană la 10 ore.

Notebook-ul Seria 9 poate fi achizitionat in Romania la un pret recomandat de Samsung de 5.699 RON. Pentru alte detalii despre noul model puteti citi in comunicatul de presa atasat acestui articol.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *