Iphone 5 dezasamblat de IFixit

Iphone 5 este deja pus in vanzare in Australia unde din cauza fusului orar australieni sunt cu o zi inainte. Echipa IFixit a trimis un tehnician la un Apple Store de acolo pentru a fi primul site din lume care dezasambleaza un model Iphone 5.

Co-fondatorul Luca Soules a calatorit jumatate de glob pana la Melbourne pentru a fi unul dintre primii care primesc un Iphone 5. Apoi el a zburat ca vantul la biroul MacFixit din Australia si a inceput dezasamblarea.

Iphone 5 continua sa utilizeze surubul in 5 puncte pe care Apple a inceput sa il foloseasca la modelul anterior Iphone 4.

 

 

Presedintele Ars Tehnica Chris Foresman subliniaza faptul ca bateria are practic aceasi capacitate ca si bateria de la Iphone 4s  care merge de la 5.3Whr @ 3.7V la 3.8V @ 5.45Whr, sau 1432 mAh la 1434 mAh.

IFixit noteaza ca ” Apple este foarte preocupat asigurandu-va ca toti conectorii sunt asezati ferm si nu isi vor pierde din proprietati de-a lungul timpului.Echipa a ajuns la placa de baza expunand procesorul A6

 

iFixit, de asemenea, se întreabă despre motorul de vibratii a lui Iphone 5. Ei spun ca 4S a folosit un motor de vibratii liniar-oscilant iar pentru Iphone 5 Apple a revenit la un motor de rotatie cu o contragreutate. Motorul de vibratii liniar-oscilant este mai silentios si mai putin enervant. Noi ne intrebam dece Apple a revenit la un design mai putin elegant.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *