Pantech lanseaza Vega R3 un device cu ecran de 5.3 inci, quad core CPU si camera de 13MP

Al treilea producator de terminale mobile ca importanta din Coreea de sud, Pantech a lansat in aceasta dimineata un device quad core cu ecran cu diagonala de 5.3 inci ce poarta numele Vega R3. Terminalul a fost lansat probabil ca raspuns la cele doua device-uri (GALAXY Note II si LG Optimus G) anuntate de curand de ceilalti doi mari producatori coreeni Samsung si LG.

Pantech Vega R3 este dotat cu un ecran IPS Pro HD cu o rezolutie de 1280x720p, are un procesor quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5GHz de la Qualcomm, 2GB de RAM, 16GB memorie interna a telefonului ce conform producatorului poate fi exstinsa pana la 2TB, o capacitate nemai-intalnita pana in prezent la un terminal cu Android.

In plus Vega R3 este dotat cu 2 camera foto, una de 13MP cu Flash LED pe partea din spate si una de 2MP in fata. Are o baterie de 2600 mAh si vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich preinstalat.

Telefonul este unul high-end si va fi comercializat incepand de maine, 25 septembrie in Coreea. La ce specificatii are acest device suntem siguri ca va ajunge si in Europa si speram noi si in Romania prin retail, daca pana acuma nu am vazut nici un model de telefon Pantech la operatorii de telefonie mobila din tara.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *