Cererea uriasa de terminale iPhone 5 depaseste numarul unitatilor disponibile

fata iphone 5 alb si negru

Odata cu lansarea noului model de iPhone sa creat o oarecare isterie in randul fanilor faimosului smartphone Apple. Numai in primele 24 de ore de la lansare sau inregistrat peste 2 milioane de precomenzi, iar in primul weekend de la punerea in vanzare, compania cu sediul la Cupertino, California a reusit sa vanda un numar record de 5 milioane de unitati iPhone 5.

Este stiut faptul ca, Apple nu produce componentele hardware pentru iPhone, ci le comanda de la furnizori. Unul din acesti furnizori, Sharp a declarat astazi pentru Reuters ca produce suficiente afisaje (display-uri) de 4 inci pentru ca Apple sa poata face fata cererii uriase.

Totusi clientii din intreaga lume sunt nemultumiti de faptul ca la o saptamana de la comercializarea telefonului pe trei continente diferite (America de Nord, Australia, Asia), multi dintre acesti clienti nu au reusit nici pana astazi sa il achizitioneze.

In Romania, telefonul inca nu a fost pus in vanzare pe canalele oficiale, iar retailerii fac eforturi substantiale pentru al aduce, cu toate astea nici ei nu dispun de stocuri suficiente pentru a putea onora toate comenzile clientilor.

Vestea buna este ca Apple si-a multiplicat eforturile pentru a produce cat mai multe unitati iPhone 5 in urmatoarele 30 de zile pentru a putea onora toate comenzile la nivel global.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x