HTC lanseaza HTC One X+ cu procesor de 1.7GHZ, baterie de 2100 mAh si Android 4.1 Jelly Bean

In luna februarie la MWC 2012 in Barcelona HTC anunta ce avea sa fie telefonul de top al seriei ONE – HTC One X. Opt luni mai tarziu, producatorul taivanez a decis ca este timpul pentru o imbunatatire si astfel a decis sa aduca o versiune actualizata a modelului HTC One X (pe care am vazuto recent in cateva imagini scurse in presa chiar inainte de anuntul oficial), anuntand astazi lansarea HTC One X+, un smartphone care ruleaza Android 4.1 Jelly Bean cu interfata HTC Sense 4+.

HTC One X+ vine cu o configuratie care include un procesor quad-core NVIDIA Tegra 3 AP37 de 1,7 GHz si un spatiu de stocare de 64 GB, versiunea LTE a modelului HTC One X+ ofera cu 67% mai multa viteza decat in cazul HTC One X LTE (viteza de care romanii nu se vor bucura prea curand stiut fiind faptul ca la noi nu exista retea 4G LTE).

Totusi avem alte lucruri de care sa ne bucuram la acest model, cum ar fi un procesor mai puternic (1,5GHz pe One X original), o baterie de 2100 mAh ce ofera cu pana la %50 mai multa autonomie pentru utilizarea de voce, navigare, dar și pentru componenta multimedia.

Deocamdata HTC nu a dorit sa dezvaluie detaliile despre pretul la care va fi comercializat, ci doar data cand va ajunge pe sa fie comercializat – luna octombrie.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *