AccesoriiStiri

Logitech anunta tastatura silentioasa G710+ Mechanical Gaming Keyboard

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard

Gamerii au de acum la dispozitie o tastatura care le inlesneste nivelul de concentrare asupra jocului. G710+ Mechanical Gaming Keyboard ofera iluminarea diversa a tastelor, in functie de importanta si un grad ridicat de silentiozitate in momentul apasarii lor. Toate aceastea pentru ca distragerea atentiei sa fie cat mai mica iar controlul asupra miscarilor sa fie total.

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard a fost creată pentru a răspunde nevoilor specifice ale gamerilor,” a precizat Mark Starrett, senior manager în cadrul Logitech. “Am realizat teste cu gameri profesioniști, parteneri, editori dar și gameri de ocazie pentru a ne asigura că am creat o tastatură mecanică care depășește așteptările lor,” a mai adaugat acesta.

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard va fi disponibila in Europa incepand cu luna noiembrie 2012 la un preț recomandat de 149,99 Euro.

[showhide]

Logitech le oferă gamerilor tastatura care-i menține concentrați total la joc 

Noua Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard dispune de taste mecanice, rapide, silențioase cu grade diferite de iluminare

NEWARK, California – 9 octombrie 2012 – Logitech a lansat cel mai nou model din gama de dispozitive de gaming G: Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard. Concepută să te mențină atent la joc, tastatura este adaptată nevoilor gamerilor: distragere minimă a atenției, răspuns rapid și control complet.

“Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard a fost creată pentru a răspunde nevoilor specifice ale gamerilor,” a precizat Mark Starrett, senior manager în cadrul Logitech. “Am realizat teste cu gameri profesioniști, parteneri, editori dar și gameri de ocazie pentru a ne asigura că am creat o tastatură mecanică care depășește așteptările lor.”

Tastele mecanice ale tastaturii au capacitate de responsivitate de nivel de gaming, cu o forță  de acționare de 45g și o distanță de mișcare a tastei de 4mm. În plus, tastele fără click au inclus sub fiecare capac un inel de atenuare ce reduce semnificativ zgomotul venit în urma apăsării. Tastatura a trecut printr-un proces aprig de testare pentru îmbunătățirea durabilității, ciclu de viață ridicându-se la cel puțin 50 de milioane de apăsări.

Întreaga tastatură este iluminată cu lumină albă, poate fi ajustată la una din cele patru grade de luminozitate sau poate fi închisă total. Pentru o vizibilitate mai mare a tastelor WASD și a tastelor-săgeată, luminozitatea acestora poate fi ajustată independent de restul tastaturii.

Utilizând noul software updatat Logitech Gaming Software, poți atribui macro-uri complexe sau scripturi de gaming complexe tastelor G, în timpul jocului sau în avans, pentru a avea la dispoziție până la 18 funcții individuale pe joc. În plus, toate cele 110 taste dispun de tehnologia anti-ghosting iar 26 de taste de tip rollover asigură executarea cu mare precizie a unor comenzi complexe. Tastatura Logitech G710+ Mecanical Gaming este compatibilă cu Microsoft Windows 7, Windows Vista și va fi compatibilă și cu viitoarele versiuni.

Preț și disponibilitate

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard va fi disponibilă în Europa începând cu luna noiembrie 2012 la un preț recomandat de 149,99 Euro.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!