Allview lanseaza prima tableta romaneasca de 7 inch cu Android 4.1 JellyBean si primul telefon dual-SIM cu ecran Super AMOLED din Europa

Compania romaneasca cu sediul in Brasov, Allview a lansat o noua tableta de 7 inch cu Android 4.1 Jelly Bean, prima pe acest segment lansata de o companie din Romania si versiunea Dual Core a primului smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled.

Tableta Alldro Speed DUO utilizeaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, are un display IPS HD LCD, proportionat 16:10, cu rezolutie de 1280×800 de pixeli, precum si cel mai inalt nivel PPI disponibil in acest moment pe tabletele de 7 inch – 216 pixeli per inci (acelasi cu tableta Nexus 7).

P4 DUO este versiunea Dual-Core a modelului P4 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled de 4,3 inch.

Tableta Alldro Speed DUO cu Android 4.1 costa 700 lei, iar telefonul dual-core/dual-SIM P4 DUO costa 1300 lei. Ambele pot fi achizitionate direct de la producator sau din magazinele de specialitate din tara.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *