Logitech lanseaza noi gadget-uri special pentru Windows 8

Logitech a lansat o noua gama de dispozitive concepute pentru o navigare usoara si intuitiva pe noul sistem de operare Microsoft Windows 8. Disponibile de la sfarsitul lunii in Europa, Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 si Logitech Zone Touch Mouse T400 preiau functionalitatea mouse-ului traditional, fiind optimizate pentru experienta de navigare tactila oferita de Window 8.

“Noua familie de dispozitive preia funcționalitatea mouse-ului tradițional și este optimizată pentru experiența de navigare oferită de Window 8,” a precizat Mike Culver, vice președinte al diviziei de dezvoltare de brand în cadrul Logitech. “Cei doi mouși și touchpad-ul reiau experiența tactilă cu care te-ai obișnuit pe smartphone-uri și tablete. Windows 8 oferă acum o experiență tactilă similară, iar cu dispozitivele Logitech ai acces la elementele principale ale noii interfețe,” a mai adaugat acesta.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 (79,99 Euro) , Logitech Touch Mouse T620 ( 69,99 Euro) si Logitech Zone Touch Mouse T400 (49,99 Euro) vor fi disponibile in Europa din aceasta luna.

Lista produselor Logitech compatibile cu Window 8 se gaseste aici. Mai multe detalii despre toate cele trei produse le gasiti in comunicatul de presa atasat mai jos.

httpvh://youtu.be/yL3UGTD2ES0

httpvh://youtu.be/12zA70EOea4

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *