AndroidSmartphonesStiri

Samsung dezvaluie modelul Galaxy Music

Samsung GALAXY Music

Cand am vazut prima data numele de „Galaxy Music„, într-un comunicat de presa Samsung acum cateva saptamani în urma, am trecut cu vederea deoarece am crezut ca este un alt proiect Samsung care nu va fi finalizat.

Acum, ca e oficial,Galaxy Music doreste sa prezinte un aparat ieftin dedicat celor pasionati de muzica care vine echipat cu ICS 4 pe un ecran de 3 inchi cu un procesor de 850 mhz single-core si o memorie Ram de 512 mb.Samsung Galaxy Music va avea si o camera foto de 3 MP si o baterie de 1300 mAh. Pe de alta parte, telefonul are unele caracteristici care pot fi de interes pentru cei care folosesc smartphone-ul lor in principal pentru muzica.

Telefonul are un slot microSD pentru stocarea pieselor si este compatibil cu FLAC, OGG si multe alte tipuri de fisiere.Pe lateral telefonul are un buton dedicat pentru muzica. Ca dotari pentru audiofili trebuie sa mentionam faptul ca are SRS Audio si Sound Alive. Pentru redare dispune de doua difuzoare frontale.

Deocamdata nu avem informatii despre pretul telefonului sau cand va fi disponibil.Mai multe vom afla pe data de 11 Octombrie cand Samsung va sustine un comunicat de presa la Frankfurt,Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!