Samsung lanseaza GALAXY S III mini GT-I8190, un smartphone de 4 inci cu Android 4.1 JellyBean si functii similare GALAXY S III

De acum, smartphone-ul de top de la Samsung are un „frate mai mic”: Samsung GALAXY S III mini! Noul model beneficiaza de design-ul care l-a consacrat pe GALAXY S III, insa intr-o forma mai compacta, care il face foarte ușor de manevrat chiar si de catre o doamna sau domnisoara cu maini mici.

Dimensiunile reduse nu au însemnat, insa, compromiterea performanței. GALAXY S III mini (GT-I8190) incorporeaza un ecran Super AMOLED de 4 inci si ruleaza sistemul de operare Android 4.1 (Jelly Bean). In același timp, modelul include tehnologiile inteligente pe care le putem regasi pe GALAXY S III, precum S Voice, Smart Stay, Direct Call sau Smart Alert.

Este telefonul care poate fi numit iPhone 5 killer avand in vedere dimensiunile lui, specificatiile dar si sistemul de operare Android.

Data disponibilitatii si pretul acestui model nu au fost deocamdata date publicitatii de catre producatorul sud coreean, insa ne asteptam sa ajunga in Romania undeva la 300 – 350 de euro la liber pana de sarbatori. Mai jos aveti atasat si comunicatul de presa Samsung pentru mai multe detalii despre GALAXY S3 Mini.

 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *