De astazi Vodafone GALAXY S3 (GT-I9300) primeste upgrade la Android 4.1, urmeaza clientii Orange si Cosmote

In urma cu cateva clipe Samsung Mobilers Romania au anuntat pe pagina lor de Facebook ca upgrade-ul oficial la Android 4.1 Jelly Bean pentru Samsung GALAXY S III (modelul GT-I9300) a pornit. Primii clienti ce sunt eligibili pentru upgrade, sunt clientii Vodafone Romania, urmand ca din acest weekend sa fie disponibil si pentru clientii Cosmote si ce ce au un GALAXY S3 liber de retea, iar de saptamana viitoare (celalalt weekend 27-28 octombrie) sa fie disponibil si pentru clientii Orange Romania.

Jelly Bean pentru Samsung GALAXY S III este aici! De astăzi pentru Vodafone, din acest weekend pentru Cosmote / open iar weekendul viitor pentru Orange.

De mentionat ca acest upgrade nu va fi disponibil pentru toti clientii Vodafone in acelasi timp, ci va fi distribuit treptat pana va ajunge la toate telefoanele GALAXY S III conectate la reteaua lor.

sursa; sursa2

9 Comentarii

 1. Alex

  17/10/2012 at 18:24

  Este foarte interesant si il am deja de cateva ore;)) Bafta la update si bucurati-va de el!!!

  • Florian Mihu

   17/10/2012 at 21:15

   poti sa confirmi daca ai acces la optiunea multi-screen? noua functie ce este deja disponibila pe GALAXY Note II

 2. Radu M

  20/10/2012 at 20:16

  Care weekend frate ca jumatate a trecut deja iar astia de la samsung se lasa asteptati.
  Plus ca nu inteleg de ce cei care au luat telefonul in rate ( subventionat) au acces prioritar la upgrade iar cei care au dat o caruta de bani si au luat telefonul liber de retea sunt lasati la urma ( poate la anul sau la multi ani )
  Si ce upgrade e asta cind a aparut deja android 4.1.2 ?

  • djsumer

   20/10/2012 at 21:56

   Niste mincinosi cu update la jelly bean inclusiv samsung romania! De unde update . Am dat o caruta de bani sa il cumpar neverlocked si astept very soon de 2 luni de zile. Ma p..pe jelly bean

   • Florian Mihu

    21/10/2012 at 01:32

    Eu zic sa mai ai rabdare cateva zile daca tot ai asteptat 2 luni pentru ca merita .. imbunatateste foarte mult eficienta telefonului.

    Daca nu, poti incerca un Nexus, peste 9 zile Google lanseaza noul smartphone Nexus 4, asta inseamna ca undeva la finele lui noiembrie va ajunge si in Romania de sarbatori il poti avea in locul lui GALAXY S3 :)

  • Florian Mihu

   21/10/2012 at 01:27

   updateul aduce versiunea Android 4.1.2 pe GALAXY S3. La capitolul Software update, Samsung sta extrem de prost, motiv pentru care sunt de acord cu tine.

   Am patito si eu acum un an si ceva cu Samsung si update-urile lor si de atunci, mereu recomand oamenilor sa isi cumpere device-uri Nexus pentru ca, Google e singura companie care distribuie upgrade-uri la propriile device-uri si la doi ani distanta (vezi ex Nexus S cu proc single core si ruleaza Jelly Bean)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *