Google Nexus 4 va fi numele urmatorului device Nexus produs de LG

Astazi am primit o ultima confirmare din partea website-ului GLBenchmark care practic confirma suspiciunile noastre asupra numelui noului model de smartphone Nexus. Acelasi site mai confirma atat versiune de Android, care va fi 4.2 dar si procesorul Qualcomm quad-core de 1.5GHz S4 Pro, plus acceleratorul grafic Adreno 320 GPU de ultima generatie.

Si ca sa punem si cireasa pe tort pana Luni, 29 Octombrie cand Google va dezvalui acest smartphone, @evleaks a postat pe Twitter doua imagini de presa in care se vede in detaliu aspectul telefonului.

Nu ne ramane decat sa mai aflam pretul pentru Google Nexus 4. Urmariti-ne luni imediat dupa anuntul oficial pentru ca vom avea mai multe detalii.

As dori sa aud cateva opinii despre acest telefon, deoarece am auzit foarte multe voci de afara criticand design-ul telefonului deoarece nu se ridica la asteptarile unora. Voi ce parere aveti?

5 Comentarii

 1. Cristi Istrate

  October 24, 2012 at 10:05 pm

  99% următorul meu telefon. Îmi place cum arată – asemanator cu gnex, dar foarte puternic.

  • Florian Mihu

   October 24, 2012 at 11:01 pm

   si eu ma gandesc serios sa il achizitionez, cred ca si pretul va fi unul foarte bun plus ca e Nexus (software update direct de la Google)

   • Vlad Paul

    January 24, 2014 at 8:01 pm

    Pana la urma l-am luat. lol

    • Florin Popovici

     January 24, 2014 at 10:09 pm

     De ce spui lol, l-ai prins la reducere? E un telefon bun, sa ai parte de el.

 2. Vlad Paul

  October 25, 2012 at 1:15 am

  Arata superb…imi place.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *