Google Nexus 4 anuntat oficial cu Android 4.2 Jelly Bean

Dupa cum am aflat in weekend Google si-a anulat evenimentul care trebuia sa se desfasoare in cursul zilei de astazi la New York, din cauza problemelor meteo (uraganul Sandy), insa acest lucru nu ii impiedica sa anunte urmatorul smartphone Nexus.

In urma cu cateva minute Google Inc si LG au anuntat Google Nexus 4, ce are un ecran IPS cu diagonala de 4.7 inch, o rezoltuie 1280×768 pixeli si ruleaza ultima versiune de Android 4.2 Jelly Bean. Noul model de Nexus este dotat cu un procesor Qualcomm quad-core Snapdragon S4 Pro Krait de ultima generatie, clockuit la frecventa de 1.5GHz, 2GB de RAM, camera ce filmeaza Full HD de 8 megapixeli, NFC, suport pentru incarcare wireless, etc.

Google Nexus 4 va fi disponibil prin Google Play store incepand din data de 13 Noiembrie in urmatoarele tari: Statele Unite, Anglia, Canada, Germania, Franta, Spania si Australia, iar din magazine poate fi achizitionat in Europe, Centrul si Sudul Americii, Asia, CIS si orientul mijlociu incepand cu finele lunii noiembrie.

Preturile incep de la $299 de dolari pentru modelul de 8GB, respectiv $349 de dolari pentru modelul de 16GB

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *