APLICATIIMacSOFTWAREStiriWindows Phone

Microsoft lanseaza Windows Phone 3.0 pentru OS X

18

Utilizatorii care detin un calculator Mac si un telefon echipat cu sistemul de operare Windows Phone trebuie sa stie ca, Microsoft a lansat cea mai noua versiune a ceea ce a fost anterior numit ”Windows Phone 7 Connector for Mac.

Aceasta noua versiune 3.0 permite utilizatorilor sa sincronizeze Windows Phone-ul lor cu sistemul de operare OS X, pentru transferul de date. Aplicatia a primit o revizuire destul de vasta si a primit o serie de caracteristici noi.

Noua aplicatie pentru Windows Phone este simplificata pentru a fi cat mai usor de utilizat. Modificarile includ suport pentru Windows Phone 8, iPhoto 9.3.2 /3.3.2 si suport pentru Mac-urile dotate cu Retina Display.

Cu noua aplicatie, utilizatorii pot sincroniza filme, muzica si alte date din iTunes la un dispozitiv Windows Phone prin modul drag and drop. Atunci cand se efectueaza transferul fisierelor media de pe iTunes pe Windows Phone doar fisierele DRM-free sunt acceptate. Fotografiile si clipurile video pot fi sincronizate folosind biblioteca iPhoto si Aperture.

In general, aceasta noua versiune aduce cu ea o interfata eleganta si ordonata.Aplicatia Windows Phone 3.0 pentru OS X se gaseste la download in App Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!