Samsung GALAXY Premier (GT-i9260) anuntat in Rusia si Ucraina

Modelul de smartphone GT-I9260, pe care toti il asteptau ca un urmas al lui GALAXY Nexus, se numeste defapt GALAXY Premier si desi numarul modelului este aproape identic cu cel a lui GNex, acesta nu poarta branding-ul Nexus, asa cum era de asteptat.

GALAXY Premier este un smartphone ce ruleaza Android 4.1 Jelly Bean, vine cu un ecran Super AMOLED HD de 4.7 inci, cantareste 130 de grame la o grosime de doar 8.9 mm. Telefonul este dotat cu un procesor dual core TI OMAP 4470 Cortex-A9 de 1.5GHz, ajutat de 1GB de RAM, are doua optiuni de stocare 8, respectiv 16GB memorie interna a telefonului, o baterie cu o capacitate de 2100 mAh, o camera de 8MP pe partea din spate capabila sa inregistreze video Full HD, iar pe partea de software pe langa interfata grafica a celor de la Samsung, Premier primeste toate functiile pe care le gasim pe GALAXY S 3 (S Beam, Smart Stay, Direct Call, Pop-Up Play, S Voice, etc).

In Romania, Samsung probabil ca il va anunta in urmatoarele 2 saptamani, nu ne ramane decat sa asteptam pentru a afla pretul lui.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *