Apple se conformeaza pana la urma in verdictul dat de un tribunal din UK

Nu cu mult timp in urma, Samsung pierduse un proces in Statele Unite, in care compania a fost gasita vinovata de incalcarea a mai multor brevete de inventie detinute de Apple, de pe urma carora, Samsung este obligata sa plateasca peste 1 miliard de dolari despagubiri (de precizat ca Samsung poate ataca aceasta decizie).

In timp ce in Statele Unite, Samsung pare sa fi pierdut lupta cu Apple, in Anglia este exact pe dos. Un tribunal din regatul Marii Britanie a gasit Samsung nevinovata in procesul intentat de Apple pentru incalcare unor brevete de inventie referitoare la design-ul tabletelor GALAXY Tab, motiv pentru care Apple a fost obligata la randul ei sa publice pe site-ul sau un articol prin care sa isi ceara scuze oficial, fata de Samsung.

In prima faza, Apple a publicat un astfel de articol dar nu pentru as cere scuze, ci doar sa faca public rezultatul procesului, astfel judecatorul din acest caz, a dat un ultimatum companiei american si se pare ca, compania sa conformat in cele din urma publicand acest articol asa cum i-a fos cerut, pe care il gasiti aici.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.