Samsung a vandut peste 30 de milioane de telefoane GALAXY S3 de la lansare si pana astazi

Samsung se lauda cu un nou record in materie de unitati GALAXY S vandute in 2012. Daca in 2010, Samsung vindea aproximativ 10 milioane de telefoane GALAXY S (I9000), iar in 2011 a vandut peste 20 de milioane de telefoane GALAXY S2 (i9100), in 2012 de la lansarea sa si pana acum, GALAXY S III (i9300) a fost unul dintre cele apreciate smartphone-uri din lume.

De aceea, in numai 5 luni de la aparitia sa pe piata, Samsung GALAXY S III a atins pragul de 30 de milioane de unitati vandute in intreaga lume. Ceea ce inseamna ca, la fiecare 0,45 de secunde, un asemenea smartphone a fost vandut undeva pe glob.

Functiile revoluționare, ecranul HD Super AMOLED si componentele hardware puternice cu care este echipat modelul S3, sunt doar cateva dintre elementele care contribuie la o experienta de utilizare aparte.

„GALAXY S III este, în continuare, unul dintre modelele preferate ale utilizatorilor noștri din întreaga lume. Atingerea acestui număr impresionant de unități vândute stabilește un nou record pentru Samsung și reprezintă un motiv în plus de a oferi produse de top,” a declarat JK Shin, Președinte și Șef al diviziei IT & Mobile Communications din cadrul Samsung Electronics.

„În numele Samsung Mobile, aș vrea să felicit și să mulțumesc milioanelor de utilizatori din întreaga lume care au ales Samsung GALAXY S III,” a mai adaugat domnul Shin.

Pe de alta parte, Samsung a reusit sa vanda peste 3 milioane de device-uri GALAXY Note II in aproximativ 37 de zile de la lansarea pe piata.

Pentru alte detalii faceti click pe comunicatul de presa atasat mai jos.

 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *