EvenimenteStiriTech

Ziua marilor reduceri de pret la gadgeturi – Black Friday pica pe 23 noiembrie in 2012

black friday

Ce este Black Friday si de ce toata lumea e atat de innebunita atunci cand aude aceste doua cuvinte in aceiasi fraza? Aceasta „sarbatoare” reprezinta ziua in care americanii (de la ei am importato si noi de vreo doi ani de zile) si mai nou si noi romanii beneficiem de cele mai importante reduceri din an la produsele electronice (gadgeturi).

Deobicei Black Friday este celebrata in ultima saptamana a lunii noiembrie. Anul acesta zi v-a pica pe data de 23 noiembrie. Asadar incepand din saptamana datei de 23, retaileri de produse electronice de la noi precum: Altex, Domo, Flanco, eMag, PCGarage evoMAG, Cel sau Carrfour vor avea promotii generoase la produsele pe care ni le-am dorit intregul an si pe care nu le-am putut achizitiona pana acum datorita preturilor mult prea mari.

Mai sunt exact 14 zile (2 saptamani) pana intram in Black Friday, ca deobicei promotia va incepe la ora 05:00 dimineata si se va incheia duminica seara la ora 23:59. Sugestia noastra este sa va alocati (stabiliti) un anumit buget pentru acel weekend, deoarece veti avea ocazia sa achizitionati gadgetul mult dorit la un pret convenabil.

httpvh://youtu.be/DLzY45muMWw

sursa video Youtube/Antena1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!