Abonatii Vodafone au incepand de astazi acces gratuit la reteaua 4G in 10 orase din tara

La doar 3 saptamani de la lansarea oficiala Vodafone a primei retele 4G in Romania, abonatii companiei pot beneficia incepand de astazi de conexiune la internet cu viteze de pana la 75Mbps gratuit, timp de 3 luni de zile. Aceasta optiune poate fi activata oricand in perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2012 cu conditia sa fiti abonat Vodafone (nou sau existent, care aleg pachetele Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Profesional si isi activeaza optiunea “Trafic Nelimitat 4G”).

Reteaua 4G Vodafone este deja disponibila in 10 orase din tara: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara. Acoperirea outdoor este de peste 90% in majoritatea oraselor, cu exceptia Bucurestiului, din motive legate de utilizarea curenta a spectrului.

Cei ce vor opta pentru aceasta oferta primesc un SIM special “4G Ready” si vor putea sa achizitioneze unul dintre urmatoarele terminale compatibile, din portofoliul Vodafone Romania:

  • Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, disponibil de la 0 Euro, impreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, la tariful de 19 Euro / luna, incheiat pe 2 ani;
  • Vodafone Hotspot R210 LTE, la care se pot conecta pana la cinci dispozitive simultan – smartphone, laptop, tableta sau PC, la un pret de 89 Euro, alaturi de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe 2 ani;
  • Tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL, ce porneste de la 419 Euro, alaturi de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe 2 ani. Tableta, care va intra in portofoliul Vodafone saptamana viitoare, are un ecran de 10,1” WUXGA, Full HD, cu o rezolutie 1920 x 1200p si functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0.

De mentionat ca, clientii pot testa reteaua 4G si in alte orase decat cele 10 mentionate mai sus, dar doar in magazinele Vodafone. Din 2013 viteza de transfe de date pe mobil va creste de la 75Mbps la 100 Mbps.

Pentru mai multe detalii accesati comunicatul de presa atasat acestui articol.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *