Noile Nokia Lumia 820 si 920 se vand foarte bine, peste 2.5 milioane de unitati (vandute sau pre-comandate) in doar o luna de zile

Nokia Lumia 920 si Lumia 820 casca bluetooth Luna

Nokia pare sa fi dat lovitura cu noile sale smartphone-uri Lumia 820 si Lumia 920, care ruleaza pe noul sistem de operare de la Microsoft — Windows Phone 8. Telefoanele au fost  lansate acum aproximativ o luna de zile si deja se vad efectele lor in randul clientilor din toata lumea.

Yahoo! China a publicat de curand un raport care arata ca Nokia a primit comenzi ce insumeaza numai putin de 2.5 milioane de unitati (Lumia 820 si 920). In aceasta cifra sunt incluse atat telefoanele vandute deja, cat si cele precomandate.

Desi marea majoritate a analistilor de specialitate nu dadeau prea multe sanse companiei finlandeze, clientii par a fi multumiti atat de noile telefoane cu incarcare wireless, cat si de noul sistem de operare WP8.

Lumia 920 si Lumia 820 sunt deja disponibile pe piata din Europa (Anglia), urmand ca in cel mai scurt timp sa ajunga si in Romania (previziunea noastra este undeva pana in data de 15 Decembrie la operatorii de telefonie mobila si chiar mai repede prin retail).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x