Android 4.1 inclus in Premium Suite-ul pentru GALAXY Note 10.1 valabil de astazi si in Romania

La sfarsitul saptamanii trecute va anuntam ca Samsung a inceput distribuirea upgrade-ului pentru GALAXY Note 10.1 sub forma unui pachet Premium Suite, care pe langa upgrade-ul la ultima versiune de Android aduce si o gramada de noutati. Acest pachet este disponibil prin Samsung Kies sau sub forma unei notificari wireless.

Iata ce aduce nou acest pachet Premium Suite pentru GALAXY Note 10.1 ( GT-N8000 / GT-N8010 ):

Multi Window: Aceasta functie le ofera utilizatorilor libertatea sa redimensioneze, sa mute sau sa aseze aplicațiile selectate in mai multe moduri de vizualizare, rulandu-le simultan sau in paralel cu ecranul de pornire. Experienta este similara utilizarii unui PC.

Air View: Functia permite utilizatorilor sa foloseasca S Pen pentru a previzualiza cu usurinta continutul, fara a avea nevoie sa il deschida.

Quick Command: Folosind S Pen-ul, utilizatorii pot activa in mod rapid aplicatiile si serviciile pe care le utilizeaza cel mai frecvent.

In acelasi timp, au fost introduse o serie de funcții destinate crearii de continut, ce promit o experienta de utilizare imbunatatita:

Easy Clip: Le permite utilizatorilor sa selecteze si sa decupeze continutul pe care vor sa il salveze, sa il copieze sau sa il impartașeasca, in doar cateva secunde.

S Note imbunatatit: S Note include, de acum, sabloane, precum si posibilitatea de a adauga efecte continutului digital, folosind functia Sketch Effect, sau de inserare videoclipuri direct in template-uri. Utilizatorii pot lansa S Note direct din ecranul de pornire, pentru mai multa comoditate.

Scriere de mana mai usoara: Utilizatorii pot trimite cu maxima usurinta catre cei dragi note si memo-uri scrise de mana si personalizate, prin intermediul email-ului. De asemenea, pot scrie de mana direct din interfata S Plannerului.

Un S Pen mai inteligent: S Pen-ul permite acum selectarea modurilor de scriere si de culoare printr-o simpla atingere de buton sau deblocarea ecranului de pornire doar prin scoaterea S Pen-ului din compartimentul destinat.

Photo Note: Le permite utilizatorilor sa adauge note personalizate, scrise de mana, pe spatele fotografiilor, pentru a împartasi cu ceilalti momentele speciale.

Paper Artist: Aplicatia le permite utilizatorilor sa personalizeze schite sau alt tip de continut multimedia cu ajutorul diverselor stiluri de culoare sau de pensule. Paper Artist include peste 30 de efecte artistice, care pot fi adaugate imaginilor sau fisierelor media. Utilizatorii pot desena sau adauga text continutului, pe care il pot partaja.

Update-ul la Premium Suite pentru GALAXY Note 10.1 pune la dispozitia utilizatorilor un sistem de operare mai puternic, cu functionalitati imbunatatite:

Android 4.1 (Jelly Bean) aduce un suflu nou sistemului de operare de pe GALAXY Note 10.1, datorita interfetei intuitive, performantei si timpului de raspuns la rularea aplicatiilor, precum si experientei de utilizare mult mai line. In acelasi timp, interfata de utilizare a fost optimizata pentru ecranul de 10.1 inci.

S Voice si Smart Alert sunt, acum, suportate si de catre GALAXY Note 10.1. S Voice permite utilizarea de comenzi vocale pentru a activa functii uzuale, precum apelarea unui numar de telefon, redarea de melodii, sau cautarea contactelor. Smart Alert economiseste timp, prin notificarea utilizatorilor cu privire la apelurile sau mesajele ratate, atunci cand dispozitivul este ridicat.

9 Comentarii

      Comenteaza

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *