Vodafone introduce in oferta noile gadget-uri Asus cu Windows 8

Operatorul de telefonie mobila Vodafone, a introdus astazi in oferta sa trei gadget-uri Asus —  Vivo Tab RT, laptop-ul cu ecran touch VivoBook S400 si laptop-ul X55A toate au la baza noul sistemul de operare Windows 8 lansat de Microsoft la finele lui octombrie.

Tablet Vivo Tab RT poate fi achizitionata de la Vodafone la pretul de 580 de euro impreuna cu un abonament Internet Nelimitat Profesional la un tarif de 19 euro/luna, la care se adauga contractul semnat pe doi ani de zile.

Daca nu sunteti interesati de achizitia unei tablete, puteti opta pentru laptopul Asus X55A echipat cu un procesor Intel Celeron Dual Core B830 de 1.8GHz si 4GB memorie RAM, la preturi ce pornesc de la 249 Euro sau pentru laptop-ul cu ecran touch Asus VivoBook S400, care este disponibil de la 559 Euro. Ambele laptop-uri sunt disponibile cu acelasi abonamentul Vodafone Nelimitat Profesional, pe doi ani de zile.

Clientii care opteaza pentru unul din cele doua laptopuri din oferta, mai primesc si un modem de date Vodafone, ce permite viteze de download de pana la 21,6Mbps.

Mai jos gasiti atasat comunicatul de presa.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *