Oferta Cosmote la abonamente si trafic de date pentru sarbatori

Smartphone-urile au devenit o necesitate in zilele noastre, fiind utilizate de la comunicarea cu familia si prietenii, pana la punerea bazelor unei afaceri fiind intotdeauna la curent cu toate noutatile. Fiind un operator care trateaza cu prioritate segmentul smartphone, COSMOTE Romania introduce o noua structura pentru portofoliul de abonamente dedicat clientilor rezidentiali si pentru extraoptiunile Connect Mobile.

Noul portofoliu de planuri tarifare ofera mai mult trafic de date pentru clientii COSMOTE, ajungand pana la 3GB cu noul COSMOTE Smart XXL+. Astfel, clientii isi pot utiliza smartphone-urile la capacitate maxima, fara a mai avea grija banilor. Noul portofoliu ofera un raport excelent calitate – pret, incepand cu 6,2 euro/lună (TVA inclus) pentru abonamentul COSMOTE XS+ pana la 56 euro/luna pentru noul COSMOTE Smart XXL+.

Pentru mai multe detali, puteti consulta oferta pentru abonamentele COSMOTE XS+ – XXL+ si pentru COSMOTE Smart XL+ – XXL aici, respectiv, aici.

Mai multe detalii despre toate abonamentele COSMOTE de sarbatori, precum si detalii despre extraoptiunile Connect Mobile, le gasiti in comunicatul de presa atasat, ceva mai jos.

[showhide]

Bucureşti, 3 decembrie 2012: Smartphone-urile au devenit o necesitate în zilele noastre, fiind utilizate de la comunicarea cu familia şi prietenii, până la punerea bazelor într-o afacere prin stabilirea întâlnirilor şi fiind întotdeauna la curent cu toate noutăţile. Astfel, fiind un operator care tratează cu prioritate segmentul smartphone, COSMOTE România introduce o nouă structură pentru portofoliul de abonamente dedicat clienţilor rezidenţiali şi pentru extraopţiunile Connect Mobile.

Noile tarife oferă mai multe beneficii, mai mult trafic de date inclus şi un bonus de SMS-uri naţionale, în timp ce noul portofoliu Connect Mobile, pentru abonamente şi cartela preplătită, satisface nevoia crescută a clienţilor noştri pentru soluţii de conectivitate mai flexibile.

Noul portofoliu de planuri tarifare oferă mai mult trafic de date pentru clienţii COSMOTE, ajungând până la 3GB cu noul COSMOTE Smart XXL+. Astfel, clienţii îşi pot utiliza smartphone-urile la capacitate maximă, fără a mai avea grija banilor. Noul portofoliu oferă un raport excelent calitate – preţ, începând cu 6,2 euro/lună (TVA inclus) pentru abonamentul COSMOTE XS+ până la 56 euro/lună pentru noul COSMOTE Smart XXL+.

Puteţi consulta oferta pentru abonamentele COSMOTE XS+ – XXL+ şi pentru COSMOTE Smart XL+ – XXL aici şi, respectiv, aici.

Mai mult, abonamentele COSMOTE de la XS+ la XXL+ vin împreună cu o ofertă promoţională avantajoasă. Clienţii care aleg un contract pe 24 de luni vor primi un bonus de SMS-uri naţionale, oferite în primele 6 luni calendaristice de la activare; în plus, clienţii care aleg unul dintre abonamentele COSMOTE M+, L+, XL+ sau XXL+ vor primi apeluri şi SMS-uri nelimitate în reţea în prima lună de la activare.

Conectivitatea la internet este, de asemenea, o provocare importantă în prezent. Noul portofoliu Connect Mobile, atât pentru abonamente cât şi pentru cartela preplătită, oferă clienţilor acces la internet, atât de pe telefonul mobil cât şi de pe laptop, utilizând terminalul ca modem. În acest fel, clienţii au acces la internet, e-mail şi reţele sociale indiferent dacă se află în deplasare, sunt acasă sau la birou.

Portofoliul de abonamente include patru extraopţiuni diferite, oferind trafic de date de la 400 MB până la 4GB (conform nevoilor specifice ale consumatorilor).

Puteţi consulta oferta completă pentru portofoliul Connect Mobile, de abonamente şi preplătit aici, şi, respectiv, aici.

De la finalul lunii septembrie, COSMOTE România oferă viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 74 oraşe importante din ţară, reprezentând 41% din populaţie. Mai mult, clienţii se pot bucura de viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+, în 147 de oraşe din ţară. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 68% din populaţia României.

[/showhide]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *