Oferta Cosmote la abonamente si trafic de date pentru sarbatori

Smartphone-urile au devenit o necesitate in zilele noastre, fiind utilizate de la comunicarea cu familia si prietenii, pana la punerea bazelor unei afaceri fiind intotdeauna la curent cu toate noutatile. Fiind un operator care trateaza cu prioritate segmentul smartphone, COSMOTE Romania introduce o noua structura pentru portofoliul de abonamente dedicat clientilor rezidentiali si pentru extraoptiunile Connect Mobile.

Noul portofoliu de planuri tarifare ofera mai mult trafic de date pentru clientii COSMOTE, ajungand pana la 3GB cu noul COSMOTE Smart XXL+. Astfel, clientii isi pot utiliza smartphone-urile la capacitate maxima, fara a mai avea grija banilor. Noul portofoliu ofera un raport excelent calitate – pret, incepand cu 6,2 euro/lună (TVA inclus) pentru abonamentul COSMOTE XS+ pana la 56 euro/luna pentru noul COSMOTE Smart XXL+.

Pentru mai multe detali, puteti consulta oferta pentru abonamentele COSMOTE XS+ – XXL+ si pentru COSMOTE Smart XL+ – XXL aici, respectiv, aici.

Mai multe detalii despre toate abonamentele COSMOTE de sarbatori, precum si detalii despre extraoptiunile Connect Mobile, le gasiti in comunicatul de presa atasat, ceva mai jos.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *