HTC lanseaza oficial noul model HTC One SV

Ieri colegul meu va informa despre disponibilitatea noilor modele HTC One X+ si HTC One SV prin retail. Astazi producatoru taiwanez a oficializat lansarea unuia dintre acestea — HTC One SV. Curios este faptul ca nu au introdus si modelul de varf care este un upgrade consistent pentru modelul original HTC One X lansat la inceputul anului.

HTC One SV este un model de nivel mediu (mid-range) si aduce performante aproape similare cu cele ale lui HTC One S, suferind mici modificari pe partea de hardware. One SV vine cu suport 4G LTE, desi la noi doar prin Vodafone clientii pot avea acces la retea 4G si numai in anumite orase din tara. Este echipat cu o camera foto de 5MP, o baterie de 1800 mAh (mai buna decat ce gasim pe One S), acelasi ecran cu diagonala de 4.3 inci, dar la o rezolutie mai mare (slaba) 480×800. Un plus ar fi introducerea slotului pt carduri microSD, ceea ce nu gasim pe prima generatie de telefoane din seria ONE.

Telefonul este disponibil pe piata din Romania incepand din aceasta luna. Pretul sau nu a fost dezvaluit de HTC in comunicatul de presa, insa noi l-am vazut listat la QuickMobile la pretul de 1900 lei.

 Pentru mai multe detalii despre acest telefon, accesati comunicatul de presa atasat acestui articol.

 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *