PromotiiStiriTech

Sony prezinta o gama variata de gadget-uri pentru Craciun

Sony Vaio Duo 11 Windows 8 ultrabook hibrid

Sony a pregatit o gama variata de gadget-uri pentru clientii sai de sarbatori. Printre aceste gadget-uri regasim noul ultrabook hibrid (laptop-tableta) Sony Vaio Duo 11, un model cu Windows 8, ce vine dotat cu un ecran touch si stylus. Vaio Duo 11 este echipat cu noua generatie de procesoare Intel Core i5, are un ecran de 11 inci la o rezolutie Full HD (1920 x 1080).

Un alt gadget interesant este noul model de TV Full HD 3D Sony KDL-55HX850 cu diagonala de 55 inci (139 cm) si Dynamic Edge LED, X-Reality PRO, Wi-Fi integrat si Sony Internet TV. Acesta este modelul de varf din seria X850. La acest model Sony ofera si colctia de filme James Bond in varianta Blue-Ray.

statie sony andocare wireless seria

Statiile de andocare wireless cu difuzor seria X, ce ofera o claritate superioara a sunetului si conectivitate cu toata gama Apple (iPhone, iPad, iPod touch), precum si compatibilitate cu smartphone-urile cu Android sau tabletele PC.

Aparatul foto Cybershot DSC-RX100 dotat cu CMOS Exmor de tip 1.0, de 20,2 megapixeli, obiectiv F1,8, zoom optic 3,6x, Full HD 50p, ecran LCD de 7,5 cm (3,0″).

sony cybershot DSC RX100

Sistem Home Cinema BDV-N990W dotat cu patru boxe inalte si Player Blu-ray Disc Full HD 3D, sunet surround 3D, 1000 W, 4 boxe Magnetic Fluid înalte, Wi-Fi.

Sistem Home Cinema BDV N990W

Toate aceste gadget-uri le gasiti in oferta Sony sau in magazinele de profil pentru sarbatori.

sursa Sony

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!