Vlad Craioveanu si Mihai Dobrovolschi au testat viteza 4G in reteaua Orange [Video]

La sfarsitul lunii septembrie ANCOm anunta incheierea celei mai mari licitatii de spectru radio din Romania, precum si lista celor cinci cumparatorilor (Vodafone, Orange, Cosmote, RCS&RDS si 2K Telecom).

La o saptamana de la incheierea licitatie, Vodafone Romania lansa pe piata propria retea 4G, iar in aceasta saptamana aflam si primele detalii despre reteaua 4G a celor de la Orange Romania, retea testata de Vlad Craioveanu si Mihai Dobrovolschi la Predeal.

Haideti sa vedem rezultatele testelor lor 3G HSPA+ versus 4G.

Clienții Orange vor avea acces la internetul mobil 4G doar in Bucuresti – in zona centrala si de nord, in zona metropolitana din nordul capitalei, in statiunile de vacanta de pe Valea Prahovei, in zona Bran-Moieciu si în Poiana Brașov. Vitezele 4G in reteaua Orange pot ajunge pana la 75 Mbps pentru download si 37,5 Mbps pentru upload, tinand cont de resursele de spectru disponibile in prezent.

Vitezele 4G în reţeaua Orange pot ajunge până la 75 Mbps pentru descărcare (download) şi 37,5 Mbps pentru încărcare (upload), ţinând cont de resursele de spectru disponibile în prezent”

4G este tehnologia viitorului, ce oferă o calitate superioară serviciilor multimedia pe mobil, tablete şi PC-uri. (…) Un pas important a fost să investim masiv în reţeaua de date mobile în ultimul an, urmat astăzi de lansarea 4G, un serviciu pe care îl vom dezvolta în viitor”, a declarat directorul general al Orange România, Jean-François Fallacher.

 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *