Aplicatia Google Maps de azi pe App Store. Google pune la dispozitia developerilor SDK-ul Google Maps pentru iOS

aplicatia google maps pentru ios SDK toolkit

Astazi Google a relansat daca vreti, aplicati Google Maps pentru iOS ca si stand-alone app pe App Store. Odata cu lansarea aplicatiei, Google Inc pune la dispozitia developerilor SDK-ul Google Maps pentru platforma iOS.

Cu lansarea toolkit-ului, Google spera ca dezvoltatorii de aplicatii pentru produsele Apple cu iOS, sa adopte Google Maps in aplicatiile lor, in schimbul aplicatie de harti a celor de la Apple, care dupa cum bine stiti s-a dovedit a fi un esec total.

D views, rotating and tilting the map with simple gestures inside your app. Developers can also change the Google maps view to include information such as traffic conditions, and control camera positions in 3D. Access to API keys is being progressively rolled out to developers who register interest.”

Toata documentatia pentru  SDK, precum si instructiunile pentru schema URL, sunt disponibile pe site-ul Google Developers. Din pacate pentru developeri avem si o veste oarecum proasta, acestia vor trebui sa se inregistreze pentru a avea acces la API, lucru ce ar putea intarzia dezvoltarea de aplicatii care sa includa hartile Google Maps.

 Descarca aplicatia Google Maps pentru iOS de pe App Store.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x