Aplicatia MyVodafone optimizata pentru utilizatorii de iPad

logo vodafone

Al doilea operator de telefonie mobila de la noi ca importanta — Vodafone Romania anunta o noua versiune a aplicatiei MyVodafone optimizata pentru utilizatorii de tablete iPad, cu care clientii isi pot afla costurile si consumul de voce si date, prin serviciul Cost Control, alaturi de noi functionalitati utile clientilor sai, pentru serviciile de reincarcare online, prin intermediul paginii de web www.vodafone.ro/reincarcare.

In plus, acestia pot vedea valoarea ultimei facturi, precum si localizarea magazinelor Vodafone, pe o harta interactiva, prin functia GPS a telefonului sau a tabletei. Utilizatorii aplicatiei vor ramane constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesand sectiunea “Promotii.”

Aplicatia MyVodafone a depasit, recent, 80.000 de descarcari in Google Play si App Store, numar ce confirma utilitatea acesteia pentru public. Odata cu urmatoarea actualizare a aplicatiei MyVodafone, ne propunem sa raspundem celor mai importante asteptari ale utilizatorilor, pe care le monitorizam constant. In plus, de la lansarea a versiunii mobile a site-ului, m.vodafone.ro, din luna martie, numarul utilizatorilor activi a crescut de trei ori. Pentru a sustine aceasta evolutie si in urmatoarea perioada, pregatim noi functionalitati si in site-ul mobil”, a declarat Horatiu Dimulescu, Manager, Online and Mobile Advertising, Vodafone Romania

Mai mult, utilizatorii Vodafone ce doresc sa faca o reincarcare online a Cartelei Vodafone, a abonamentelor Vodafone Avantaj sau a Cartelei Internet Vodafone trebuie doar sa aleaga numarul de telefon si suma, iar plata se efectueaza in siguranta, prin intermediul sistemului 3D Secure, fara necesitatea inregistrarii in contul MyVodafone.

Astfel, experienta reincarcarii online, prin intermediul cardului bancar, este simplificata pentru toti utilizatorii, indiferent daca folosesc serviciile Vodafone sau ale altei retele telecom, fara nevoia memorarii unui nume de utilizator si a unei parole. De asemenea, utilizatorii beneficiaza de un plus de confort, tranzactia avand loc din fata laptop-ului sau a PC-ului, fara nevoia deplasarii catre punctele de reincarcare.

Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu aproximativ 407 milioane de clienti in in intreaga lume, la 30 septembrie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

Aplicatia MyVodafone pentru iPhone si iPad poate fi descarcata direct de pe Appstore aici.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.